субота, 9. јануар 2016.

Loreal gel eayliner

Ova super stvarčica dolazi u kartonskom pakovanju sa četkicom za nanošenje.Pun naziv je Loreal Gel Inteza Eayliner, nijansa 01 Pure Black. Nalazi se u staklenoj ambalaži težine 2.8 gr. Veoma je lagane i kremaste strukture, lako se nanosi. Rok trajanja je 24 meseca od dana otvaranja, međutim mana gel eayliner-a je što se dosta brzo suši tako da ne izdrži do isteka roka. Da bi vam što duže trajao treba voditi računa da ga dobro zatvorite svaki put.
Veoma je dobro pigmentovan. U pakovanju dolazi sa četkicom za nanošenje. Četkica kao četkica nije ništa specijalno, ali može da posluži. Ja sa njom uspem da izvucem lepu i preciznu liniju. Vi možete uzeti uglastu ili tanku četkicu za eayliner. Četkicu očistite nakon svakog                                                                  korišćenja. 

Dobra strana gel eayliner-a je što možete da ga koristite umesto olovke za oči, kao bazu za tamne senke ukoliko radite smokey eay, kada radim cat eay gel eayliner je prva stvar koju uzimam..Možete da ga nanesete i u vodenu liniju oka.



Ako želite nešto multifunkcionalno onda je gel eayliner odličan izbor. Ovo je super stvarčica. Košta oko 17 KM i može se kupiti u Cm-u.

Na oči sam nanela dva sloja. Kao što sam rekla lako se nanosi, dugo traje, lepo igleda na očima. Moja topla preporuka za ovaj proizvod.

Нема коментара:

Постави коментар